З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

31 грудня 2020, 12:32

Шановні колеги!

Добігає кінця цей незвичний і, безумовно, непростий рік. Він підготував для нас численні випробування, але ми їх пройшли, і це дуже добре. Водночас, рік, що минає, нас багато чому навчив. Тепер ми вміємо працювати в найрізноманітніших умовах та знаходити нестандартні рішення. Нас не лякає «вихід із зони комфорту». Ми  стали більш дбайливо ставитися до здоров`я – свого та своїх близьких. А ще ми зрозуміли, що немає нічого кращого за живе спілкування, і цінуємо кожну хвилину, коли ми разом.

Я вдячний нашій команді та експертам, які з нами співпрацюють. Цього року ми зробили чимало. А далі – більше! Поки не буду розкривати абсолютно усіх планів, але можу запевнити: цікавих проектів значно побільшає. Спільно з адвокатурою та судовою адміністрацією ми будемо активно розширювати сфери впливу нашого Центру. Плануємо значно збільшити кількість експертиз.

Цього року Державна судова адміністрація та Національна асоціація адвокатів підписали меморандум про взаємодію та  співпрацю. Заплановано чимало заходів із просування спільних інтересів. Ми ж як постачальники послуг для адвокатури та судів запрошуємо до співробітництва всі зацікавлені сторони. Долучайтеся!

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!  Традиційно всім бажаю щастя. Тому що щастя - це найголовніше, що потрібно людині, а от втілюватися воно може по-різному. Це і здоров’я, і любов, і добробут, як фінансовий, так духовний. Тож, шановні колеги, у новому році я бажаю вам всеохоплюючого щастя! І нехай воно втілюється у найрізноманітніших виявах.

 

Директор Центру судової експертизи та експертних досліджень ДП «Інформаційні судові системи»

Ігор Стародубов