Семінар «Інноваційна діяльність та практика судового захисту»

26 квітня 2017, 10:00
   26 квітня 2017 року о 10-00 в 214-1 корпусі Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» відбудеться семінар «Інноваційна діяльність та практика судового захисту», присвячений Всесвітньому дню інтелектуальної власності.
    В заході візьмуть участь начальник відділу досліджень об’єктів інтелектуальної власності та інформатизації Кісіль Наталія Валеріївна та начальник відділу економічних досліджень Поліщук Інна Юріївна.
  Семінар проводиться з метою підкреслення важливості впровадження інновацій як інструменту, що істотно поліпшує структуру та якість виробництва, яка сприяє культурному та економічному розвитку суспільства.
    Кісіль Наталія Валеріївна доповість про особливості засобів доказування при визнанні або порушенні прав інтелектуальної власності.
  Поліщук Інна Юріївна повідомить про питання комерціалізації інтелектуальної власності: шлях винахідників мільйонерів та винахідників невдах (на прикладах).
 
Місце проведення: проспект Перемоги, 37, Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського».