Заступником директора Центру судової експертизи та експертних досліджень державного підприємства «Інформаційні судові системи» Кісіль Наталією Валеріївною прийнято участь у XIII міжнародній науково-практичній конференції.

22 жовтня 2017, 16:26
 Конференція «КРИМІНАЛІСТИКА І СУДОВА ЕКСПЕРТОЛОГІЯ: НАУКА, НАВЧАННЯ, ПРАКТИКА» відбулася 14-16 вересня 2017 р. у  м. Паланга (Литва).
     У заході прийняли учать представники 16 країн світу, в тому числі Литви, США, Польщі, Білорусії, РФ, Азербайджана, Чехії, Італії тощо.
    Під час роботи висвітлювалися питання щодо значення експертних досліджень в процесі доказування, можливостей експертних досліджень, а також обговорювалися тенденції та перспективи розвитку єдиного криміналістичного простору в Європі; питання тактики, методики і стратегії розслідування злочинів в концепціях різних шкіл криміналістики.
    Кісіль Н.В. зроблено доповідь на тему «Експертиза як засіб доказування обставин щодо порушення прав інтелектуальної власності. Практика України».
      Ознайомитись з повним текстом опублікованої статті, основні положення якої викладені під час доповіді, ви можете у розділі "Публікації" на нашому сайті.